Vi tilbyr ...

 

Personlig og vennlig service ...

Når du først kontakter NoProblem får du en personlig kontaktperson som vil ta vare på dine behov både denne gangen og (så langt som mulig) hver gang du ønsker noe i fremtiden. I mange tilfeller har våre faste kundene og deres faste kontaktperson blitt gode venner over årenes løp.

Forutsigbarhet ...

Vi gir gjerne en fast pris og en fast leveringsdato og vi forplikter oss til disse.

Fleksibilitet ...

Mange av våre faste kunder sender en epost av og til og ber om oversettelse av et ord her eller et lite uttrykk der. Selvfølgelig besvarer vi slike henvendelser med en gang og uten kostnad – dette er bare en del av det gode og vennlige forholdet som vi har med våre kunder. Vi gir gjerne råd om alle slags spørsmål: "hvordan kan jeg stille dette spørsmålet på en høflig måte?", "fungerer dette produktvavn/firmanavn på engelsk?", "hvor kan jeg få informasjon om ...?". Bare spør!

Kvalitet ...

Vi legger vår sjel inn i arbeidet. Ingen oppdrag er for trivielt eller for stort til at det fortjener hele vår oppmerksomhet og vår oppriktig kjærlighet til det vi gjør. Vi har det virkelig gøy med å skrive kreative setninger!

Samarbeid ...

Det er du som er forfatteren og du som vet hva du vil si. Kan hende vi tar kontakt underveis med prinsipielle spørsmål; uansett er vi åpen for diskusjon før eller etter du har mottatt oversettelsen. Vi tar gjerne imot spørsmål, forslag om justeringer, og tilbakemeldinger.

Absolutt garanti ...

Er du, mot formodning, ikke tilfreds med oversettelsen må du for all del si fra – det er viktig for oss å vite om det og vi kan arbeide sammen for å løse eventuelle problemer. Når du mottar regningen kan du selv, om du ikke er 100% fornøyd med oversettelsen, fritt og uten forvarsel nedjustere beløpet med inntil 50% (maks NOK 5000,-) . Vi ønsker at du skal føle deg trygg.

    

 

Ta kontakt!
Send gjerne epost til NoProblem norsk-engelsk oversetting